ESTUDI DE FINCA

Li oferim la possibilitat de realitzar sense cap cost una anàlisi de la seva finca, amb l’objectiu de determinar el rendiment, qualitat i cabal per a la captació d’aigua subterrània. Realitzem l’estudi hidrogeològic sense cost ni compromís, una política que podem aplicar gràcies a la nostra extensíssima experiència i capacitat tant tècnica com mecànica, sense lletra petita.

SAURÍ

El mètode Saurí o Radiestesia es porta aplicant des de fa ja molts segles per a trobar fonts d’aigua subterrànies, detectant radiacions electromagnètiques emeses per les aigües, som capaços de detectar el lloc òptim per a fer la perforació, cabal d’aigua estimat i profunditat aproximada.

El nostre extens bagatge de les perforacions com a empresa familiar, amb més de 64 anys d’experiència acumulada en la captació d’aigües subterrànies a Espanya i intervencions i assessorament en el continent Africà, ens permet encarregar-nos de la seva instal·lació de principi a fi, gràcies a la nostra vasta experiència en el sector i com a referents d’aquest, col·laborem amb tècnics i certificadors de referència, duent a terme de manera íntegra el seu projecte, des de l’estudi del seu terreny, servei Saurí, tramitació de permisos, realització del sondeig, neteja i retirada de residus, instal·lació d’equips de bombament, dipòsits d’aigua, grups a pressió i tractament de l’aigua i la legalització del sondeig i instal·lacions.

Contacta
Contacte amb nosaltres!

SERVEIS I ESPECIALITATS

Amb dècades a la nostra esquena en el món de la perforació i sondeig, hem realitzat tot tipus de projectes; Des de perforacions de geotèrmia amb l’última tecnologia per a projectes d’alt nivell en els pirineus, passant per perforacions horitzontals de benzineres, descontaminació, micropilotatge per a naus industrials amb problemes estructurals i fins a pous d’aigua en el continent africà. Però aquests serveis que et presentem a continuació són els més sol·licitats i la nostra especialitat, si vols conèixer algun d’ells detalladament, utilitza el botó llegir més.

Pous d’Aigua

Una vida dedicada a l’aigua, si no trobem aigua després de la perforació, vostè no paga.

Llegir més

Geotèrmia

Els contractistes per a perforacions de pous de geotèrmia que cerques, amb experiència i garanties.

Llegir més

Piezòmetre

Instal·lació de piezòmetres per al control de qualitat d’aigües i sòls. Especialitzats en Basses de purí.

Llegir més

Neteja & Manteniment

Neteja, Manteniment i Reparació de Pous d’Aigua amb maquinària especialitzada.

Llegir més

GARANTÍA J. ORTIZ

Ens valem de l’última tecnologia en perforació i sondeig, fet que ens permet dur a terme tot tipus de perforacions optimitzant recursos, de manera efectiva, segura i permetent-nos garantir uns alts estàndards de qualitat.

Ens encarreguem de la seva instal·lació de principi a fi, gràcies a la nostra vasta experiència en el sector i com a referents d’aquest, col·laborem amb tècnics i certificadors de referència, duent a terme de manera íntegra el seu projecte, des de l’estudi del seu terreny, servei Saurí, tramitació de permisos, realització del sondeig, neteja i retirada de residus, instal·lació d’equips de bombament, dipòsits d’aigua, grups a pressió i tractament de l’aigua i la legalització del sondeig i instal·lacions.

Contacte Amb Nosaltres!

MÒBIL

610 288 404

FIX

938 126 503

EMAIL

INFO@PERFOTEST.ES

MÓVIL

610 288 404

FIJO

938 126 503

EMAIL

INFO@PERFOTEST.ES