¡CONTACTA’NS!

Disposem de l’experiència, el know-how, l’equip humà i la maquinària necessària per a executar amb les màximes garanties i els estàndards de qualitat més alts el teu projecte.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Utilitza el mètode que prefereixis per a posar-te en contacte amb nosaltres, amb visita d’obra i pressupost sense compromís ni cost, i amb la nostra garantia que en cas que estiguis buscant l’execució d’un pou d’aigua, si no trobem aigua, no pagues.

MÓBIL

610 288 404

FIXE

938 126 503

EMAIL

info@perfotest.es

Utilitza les següents icones per a trucar, enviar un whatsapp, un correu electrònic o bé contactar per Instagram!

CONTACTA’NS

Emplena el formulari detallant les teves idees, necessitats i localització i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per a acordar la visita a la localització del projecte i l’elaboració del pressupost sense compromís.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

GARANTÍA J. ORTIZ

Ens valem de l’última tecnologia en perforació i sondeig, fet que ens permet dur a terme tot tipus de perforacions optimitzant recursos, de manera efectiva, segura i permetent-nos garantir uns alts estàndards de qualitat.

Ens encarreguem de la seva instal·lació de principi a fi, gràcies a la nostra vasta experiència en el sector i com a referents d’aquest, col·laborem amb tècnics i certificadors de referència, duent a terme de manera íntegra el seu projecte, des de l’estudi del seu terreny, servei Saurí, tramitació de permisos, realització del sondeig, neteja i retirada de residus, instal·lació d’equips de bombament, dipòsits d’aigua, grups a pressió i tractament de l’aigua i la legalització del sondeig i instal·lacions.